Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Miska (neregistrovaný/á)
vložené: 27. 10. 2011 13:10:38

Do kari na kusky, nie prilis male. Vacsinou pekne maso sa obaluje v korenenej krupici u nas a kosti, hlava a skor take zbytkove casti ryby, aby sa len tak nevyhodili sa davaju do kari. Ale samozrejme mozes pouzit aj pekne masko nie len zbytkove.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz